Статистика |
Онлайн всего: 1 Гостей: 1 Пользователей: 0 |
|
Главная » 2009 » Декабрь » 2 » Тістечка "Персики"
|
Інгредієнтиборошно - 3-3,5 склянки,
масло вершкове - 60 г,
сметана - 2 ст. ложки,
цукор - 1 стакан,
ванільний цукор - 1 ч. ложка,
яйця - 2 шт,
розпушувач - 0,5-1 ч. ложка,
для крему
варене згущене молоко - 0,5 банки,
волоські горіхи - 30-50 г
харчові барвники
сік 1 сирого буряка,
сік 1 сирої моркви
Спосіб приготуванняЯйця збити з цукром.
Додати розм'якшене вершкове масло, сметану, ванільний цукор і ще раз збити.
Просіяне борошно змішати з розпушувачем і поступово додавати в яєчно-масляну суміш.
Замісити м'яке еластичне тісто.
Від тесту відділяти невеликі шматочки, розміром з майбутній "персик" і скачати з цих шматочків кульки.
Кожен кульку розрізати навпіл і сформувати з розрізаного кульки половинки "персика".
Викласти половинки "персиків", на невеликій відстані один від одного, на змащений олією лист.
Випікати при температурі ~ 190-210 градусів Цельсія 15-20 хвилин.
Вийняти "персики" з духовки і злегка остудити.
З кожної половинки, за допомогою маленької ложечки, видалити частину м'якоті, зробивши невеликий отвір.
У вийшло отвір покласти трохи вареного згущеного молока і шматочок волоського горіха.
Таким чином заповнити згущеним молоком всі половинки персиків.
Склеїти половинки один з одним за допомогою згущеного молока.
Для прикраси:
Сиру буряк натерти на тертці і віджати з неї сік в чашечку.
Також натерти на тертці сиру моркву і віджати з неї сік в іншу чашку.
Підфарбувати боки персика морквяним і буряковим соком.
Обсипати готові "персики" цукром.
|
Категория: Випічка |
Просмотров: 237 |
Добавил: attlon
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
|
Друзья сайта |
адрес: бухгалтерские продукты мебель портала телекоммуникации товары оборудование. |
|