PickPickPick Среда, 18.06.2025, 23:41
Приветствую Вас Гость | RSS
Мой сайт
Главная | | Регистрация | Вход
Меню сайта

Категории раздела
Випічка [211]
Випечка [4]
Салаты [115]
Новости [60]

Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 3

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2009 » Декабрь » 30 » Торт Наполеон пивний
20:12
Торт Наполеон пивний

Інгредієнти

300гр. маргарину.
150 мл. піва.
1ст. ложка цукру.
1/2 ч. ложки солі, 3,5 склянки борошна.
Для крему.
Півтора склянки цукру.
3ст. ложкі з верхом борошна.
4 яйця.
1200 мл. молока.
300гр. слівочного олії.
50гр. ваніліного цукру.
дрібка солі.

Спосіб приготування

Розтопити маргарин в мікрохвильовці.
Додати пиво, цукор, сіль і борошно - замісити тісто.
Тонко розкачати тісто і покласти тарілку по ній вирізати коржі.
Перед випічкою кожен корж наколювати виделкою і випікати до золотистого кольору - в мене вийшло 13 коржів.
У казан покласти цукор, борошно і яйця - розмішати до однорідної маси, поступово вливаючи молоко, додати сіль.
Поставить яєчно-молочну суміш на вогонь, поступово помішуючи зварити заварний крем.
Додати вершкове масло і ванільний цукор - розмішати і остудити.
Теплим намазати кремом коржі (у мене 11 штук).
Залишившись 2,5 коржа подрібнити качалкою і обсипати торт.
Залишити готовий торт в теплі на 4 години.
Потім поставити в холодильник.
Приємного апетиту.
Категория: Випічка | Просмотров: 202 | Добавил: attlon | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Поиск

Календарь
«  Декабрь 2009  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Архив записей

Друзья сайта
  • адрес: бухгалтерские продукты мебель портала телекоммуникации товары оборудование.

  • Мини-чат


    Copyright MyCorp © 2025Сделать бесплатный сайт с uCoz