Статистика |
Онлайн всего: 1 Гостей: 1 Пользователей: 0 |
|
Главная » 2009 » Декабрь » 30 » Торт Наполеон пивний
20:12 Торт Наполеон пивний |
Інгредієнти300гр. маргарину.
150 мл. піва.
1ст. ложка цукру.
1/2 ч. ложки солі, 3,5 склянки борошна.
Для крему.
Півтора склянки цукру.
3ст. ложкі з верхом борошна.
4 яйця.
1200 мл. молока.
300гр. слівочного олії.
50гр. ваніліного цукру.
дрібка солі.
Спосіб приготуванняРозтопити маргарин в мікрохвильовці.
Додати пиво, цукор, сіль і борошно - замісити тісто.
Тонко розкачати тісто і покласти тарілку по ній вирізати коржі.
Перед випічкою кожен корж наколювати виделкою і випікати до золотистого кольору - в мене вийшло 13 коржів.
У казан покласти цукор, борошно і яйця - розмішати до однорідної маси, поступово вливаючи молоко, додати сіль.
Поставить яєчно-молочну суміш на вогонь, поступово помішуючи зварити заварний крем.
Додати вершкове масло і ванільний цукор - розмішати і остудити.
Теплим намазати кремом коржі (у мене 11 штук).
Залишившись 2,5 коржа подрібнити качалкою і обсипати торт.
Залишити готовий торт в теплі на 4 години.
Потім поставити в холодильник.
Приємного апетиту.
|
Категория: Випічка |
Просмотров: 202 |
Добавил: attlon
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
|
Друзья сайта |
адрес: бухгалтерские продукты мебель портала телекоммуникации товары оборудование. |
|