Статистика |
Онлайн всего: 1 Гостей: 1 Пользователей: 0 |
|
Главная » Випічка
Інгредієнти 500гр. мукі
100гр. сахара
60гр. маргаріна
30гр. дрожжей
1яйцо
1щепотка солі
250мл. молока
варення яке вам подобається
рослинна олія для смаження
Спосіб приготування 1ч. л. сахара змішати степлим молоком та дріжджами, залишити на 10 хвилин, суміш повинна увелічеться в об'еме. Потом замісити тісто і поставити в тепле місце поки не поднімется. Затем розділити на рівні частини, покласти в всередину варення і смажити в маслі, викладати готові на серветку що б скло масло, посипати цукровою пудрою.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
209
|
Добавил:
attlon
|
Дата:
17.01.2010
|
Інгредієнти Тісто: 2 ст. крихт здобного печива (я взяла 150-200г "Ювілейного")
0,5 ст. волоських горіхів (замінила 1/4ст. очищених фісташок)
0,5 ст. цукрового піску (я його взагалі не клала, а то вийшло б дуже солодко, дещо злипнулися б навіть!)
150г вершкового масла (мені вистачило 100г)
Начинка: 250г м'якоті печеної гарбуза (зварила заморожену, злила воду і зробила пюре)
200г вершкового сиру (замінила сиром)
100г сиру
1ст. лож. вершків
2 яйця
0,5 ст.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
208
|
Добавил:
attlon
|
Дата:
15.01.2010
|
Спосіб приготування пончики з узбецьки
для тіста:
1кг борошна, 30гр тремтіння, 1 стакан води, 2ч. л. солі.
для фритюру: 1 літр рослинної олії
дріжджі розчинити в теплій воді, додати борошно, сіль і вимісити тесто. поставіть його в тепле место. когда тісто підніметься, розділити його на невеликі шматочки, сформувати з них кульки, обмять краю. в глибокому посуді закип'ятити рослинну олію й обсмажити в ньому пончики.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
174
|
Добавил:
attlon
|
Дата:
09.01.2010
|
Інгредієнти 1 стакан кефіру
0,5 склянки рослинного масла
2 ст. л. сметани
2 ст. л. майонезу
0,5 ч. л. солі
0,5 ч. л. соди (гашеного оцтом)
5,5 склянок борошна
1 яйце
200 гр. відвареного рису
5 варених яєць
50 гр. зеленої цибулі
Спосіб приготування Змішати кефір, рослинне масло, сметану, майонез, сіль, соду і сире яйце.
Добре вимісити.
Додати борошно, скачати тісто в кулю й забрати в холодильник на 1 годину.
Приготувати начинку.
Змішати рис, порізані яйця і цибулю.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
187
|
Добавил:
attlon
|
Дата:
08.01.2010
|
Інгредієнти 42гр дріжджів,
1кг борошна,
1 яйце,
1 ст. л. слівок (33%),
50гр маку,
12 ядер мигдалю.
Спосіб приготування Цитую рецепт. Як це зробити:
1. Розчиніть дріжджі в 700мл теплої води. Додайте борошно і замісити тісто. Поставте його в тепле місце на 30 хв., Потім ТБУЛБФБКФЕ.
2. З 1/3 тіста сліпите тіло з руками і ногами і помістіть на викладений папером деко. З другої третини сформуйте голову з капелюхом, що залишився з тесту-інші деталі.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
212
|
Добавил:
attlon
|
Дата:
07.01.2010
|
Інгредієнти - борошно - 1. 5 склянки
- Вершкове масло - 50г
- Жирний сир - 4 ст. л.
- Сіль
для начинки:
жирний сир - 750г
цибуля ріпчаста - 1 шт.
яйце - 4 шт.
борошно - 2 ст. л.
зелена цибуля (пір'я) - 5 шт.
сіль і чорний перець - до смаку
рослинна олія - для змащування дека
Спосіб приготування Кладемо всі продукти для тесту у велику миску і замішуємо однорідне тісто.
В інший посуд кладемо всі продукти для начинки і заважаємо все до отримання однорідної маси.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
212
|
Добавил:
attlon
|
Дата:
06.01.2010
|
Інгредієнти 2 яйця
2 ст. л. какао-порошку
100 г вершкового маргарину
150 г цукрової пудри
1 пакетик розпушувача
2 ст. л борошна
Пакетик ваніліну
Горіхи подрібнені (ліщина)
Щіпка солі
Олія соняшникова для змащування
Спосіб приготування Розтопити вершковий маргарин на водяній бані.
Додати в маргарин какао, яйця, сіль, цукрову пудру.
Все ретельно перемішати.
Додати борошно, розпушувач і горішки!
Всі знову ретельно перемішати.
На деко укласти пергаментний папір, змастити її маслом.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
261
|
Добавил:
attlon
|
Дата:
05.01.2010
|
Інгредієнти 4яйца
300гр. сахара
1 пакетик ванільного цукру
180г. борошна
2 ст. л. порошку какао
1ч. л. порошку розпушувача
8гр. желатину
5 бананів
500мл. слівок (35%)
200гр. сиру
4ст. л. шоколадної стружки
Для оформлення: шоколад молочний
і білий по пів плиточки і 2 ст. л вершків
Роз'ємна форма 28 см.
Спосіб приготування 1. Нагреть духовку до 180%
2. Отделіть жовтки від білків. Жовтки розтерти з ванільним і половиною просто цукру, влив 4 ст.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
173
|
Добавил:
attlon
|
Дата:
04.01.2010
|
Інгредієнти 3 яблука
100г кокосової стружки
4 яйця
1/2 банки згущеного молока
1ст. ложка панірувальних сухарів
4 столові ложки темного цукру
1ст. ложка оливкової олії
збиті вершки
Спосіб приготування 1. очистіть яблука, разрежте попалили, видаліть серцевину і наріжте шматочками.
2. Покладіть їх у миску для мікрохвильової печі, накрити харчовою плівкою і готуйте на максимальній потужності, перемещівая час від часу.
3. У мисці змішайте кокосову стружку сл згущеним молоком, додайте сухарі і збиті яйця.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
212
|
Добавил:
attlon
|
Дата:
03.01.2010
|
Інгредієнти 0,5 пачки замороженого листкового дріжджового тіста
1 банку тунця в маслі або власному соку
300 гр. свіжих печериць
цибуля ріпчаста
1 помідор
спеції, зелень за смаком
Спосіб приготування Начинка: Гриби порізати пластинками і обсмажити з цибулею, остудити й змішати з тунцем, заздалегідь подрібненим вилкою, додати сіль, мелений перець, зелень. Все перемішати.
Тісто розкачати в тонкий пласт і нарізати невеликими квадратиками. У середину квадрата викласти начинку, зверху покласти кружальце помідора і закрити як конвертик, защіпнув краю.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
184
|
Добавил:
attlon
|
Дата:
02.01.2010
| « 1 2 ... 11 12 13 14 15 ... 21 22 » |
|
|
Календарь |
« Июль 2025 » |
Пн |
Вт |
Ср |
Чт |
Пт |
Сб |
Вс |
| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | |
Друзья сайта |
адрес: бухгалтерские продукты мебель портала телекоммуникации товары оборудование. |
|