Статистика |
Онлайн всего: 1 Гостей: 1 Пользователей: 0 |
|
Главная » Випічка
Інгредієнти яйця 6шт
цукор 2 ст
борошно 2ст
крем заварний 2ст
згущене молоко підлогу банки
розпушувач для тіста 2 ч. л
ванілін
масло 250гр
фрукти
какао
Спосіб приготування Тісто: відокремити білок-желток. Желтокі збити з цукром (1 ст). Білки збити отдельно. Добавіть ваніль, муку. Вліть все в одну масу постепенно. Добавіть разрихлітель. Разделіть на дві частини, в одну додати какао (я додала 2 ч. л) Влити тісто у змащену маслом формочку і випікати до готовності на 180-190С підлогу часіка.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
172
|
Добавил:
attlon
|
Дата:
31.12.2009
|
Інгредієнти 300гр. маргарину.
150 мл. піва.
1ст. ложка цукру.
1/2 ч. ложки солі, 3,5 склянки борошна.
Для крему.
Півтора склянки цукру.
3ст. ложкі з верхом борошна.
4 яйця.
1200 мл. молока.
300гр. слівочного олії.
50гр. ваніліного цукру.
дрібка солі.
Спосіб приготування Розтопити маргарин в мікрохвильовці.
Додати пиво, цукор, сіль і борошно - замісити тісто.
Тонко розкачати тісто і покласти тарілку по ній вирізати коржі.
Перед випічкою кожен корж наколювати виделкою і випікати до золотистого кольору - в мене вийшло 13 коржів.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
203
|
Добавил:
attlon
|
Дата:
30.12.2009
|
Інгредієнти 1 упаковка готового листкового тіста
1 банка вареного згущеного молока
100 г слив. масла
раст. масло для випікання
Спосіб приготування Упаковку листкового тіста розділити навпіл, трохи розкачати, викласти на два змазаних раст. маслом дека. Випікати коржі при t-ре 180 градусів 10-15 хв.
Варену згущене молоко змішати з розм'якшеним слив. маслом. Цьому кремом змастити коржі, з'єднати їх між собою.
Про рецепті В крем можна додати подрібнені горіхи за смаком.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
194
|
Добавил:
attlon
|
Дата:
29.12.2009
|
Інгредієнти 100 гр масла
100 гр цукру
щіпка ваніліну
дрібка солі
1 ч. л. соди
2 яйця
4 ст. л. молока
400 гр. мукі
пару ложок будь-якого варення
Спосіб приготування Масло розтопити, додати яйця, цукор, сіль, ванілін, соду, сіль, молоко. Тщательно перемішати, додати борошно, замісити тісто тесто. Готовое покласти на 15 хв в морозілку. Раскатать блин, на млинець намазати тонким шаром варення (в варення краще додати чайну ложку борошна, щоб не витікала), загорнути рулетом, нарізати його поперек кусочкамі.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
195
|
Добавил:
attlon
|
Дата:
29.12.2009
|
Інгредієнти 1 л. молока
4 ст. л. цукрового піску
0,5 ч. л. солі
0,25 ч. л. соди (гашеного оцтом)
2 яйця
2 ст. л. рослинного масла
100 мл. холодної кип'яченої води
3,5 гранованих склянки борошна
Спосіб приготування Молоко налити в каструлю і поставити на вогонь, довести молоко до стану "парного".
Додати в молоко яйця, цукор, сіль, соду (погашену оцтом), яйця, олію і воду, все ретельно збити міксером протягом трьох хвилин (до піни).
У молочну суміш поступово додавати борошно і безперервно збивати міксером.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
206
|
Добавил:
attlon
|
Дата:
28.12.2009
|
Інгредієнти тісто
40гр. дрожжей
2ч. л. солі
2ч. л. сахара
500мл пива
70гр. маргаріна
1кг. мукі
начинка
600-700гр. фарша
400гр. сира тертого
50гр. води
1большая цибулина
сіль, перець за смаком
Спосіб приготування дріжджі, цукор і сіль покласти в маленьку баночку з кришечкою і збити до утворення рідини
суміш змішати з пивом, маргарином і борошном, замісити тісто.
Дати постояти хвилин 30-40
У фарш додати сир, воду, цибуля, сіль і перець.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
185
|
Добавил:
attlon
|
Дата:
26.12.2009
|
Інгредієнти Тісто:
1,5 склянки борошна
0,5 склянки сметани
150 г масла вершкового
0,5 чайної ложки соди (погасити оцтом)
1 \ 3 ч. л. солі
---------------------------
Заливка:
1 склянка сметани
1 склянка цукру
1 яйце
2 ст. л. борошна
-------------------------
Начинка:
полуниця
Спосіб приготування Робимо тесто. Масло розтопити, додати сметану, соду, сіль і муку. Замесіть тесто. Оно виходить м'яке і відстає від рук.
Полуницю ріжемо пластінкамі.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
193
|
Добавил:
attlon
|
Дата:
24.12.2009
|
Інгредієнти 110 г. сахара
1 яйце
80 мл. соняшникової олії
250 мл. молока
1 уп. ванільного цукру
250г. борошна
2 ч. л. розпушувача
3 ст. л. какао
200 мл. вершків (30%)
1 жменю тертого шоколаду
вишня в компоті
Спосіб приготування Яйце, цукор подс. масло, ван. цукор - збити до однорідної гладкої маси. Додати молоко-добре перемішати.
Борошно перемішати з розпушувачем і всипати в тісто-добре збити.
Розділити тісто на 2 рівні частини, в одну з них додати 3 ст.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
180
|
Добавил:
attlon
|
Дата:
22.12.2009
|
Інгредієнти 3 яйця
1 ч. л соди
1 ст мацоні
1 ст рослинного масла
2 ст змішаного сиру
зелень кріп
зелень петрушки
зеленої цибулі
10 чорних оливок
чорний і червоний перець
6 ст. л борошна
Спосіб приготування Готуємо як звичайний кекс, змішуємо все інгрідіетнти, викладаємо в заздалегідь промасляний форму для кексa, посипаємо тертим сиром і в піч, хв 45-50-180 '
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
185
|
Добавил:
attlon
|
Дата:
20.12.2009
|
Інгредієнти 1 скл. кефіру
2 скл. цукру
200 г маргарину (розм'якшити)
3 яйця
1 ч. л. соди
1 ч. л. солі
3 скл. борошна
Спосіб приготування Яйця збити з цукром, всипати борошно, додати маргарин, кефір, сіль і соду. Все добре перемішати.
Випікати при t-ре 180 градусів до утворення золотистої скоринки. Кекс повинен піднятися у висоту, тому вибирайте глибоку ємність.
Про рецепті З цієї пропорції можна зробити 2 середніх кекса. Я роблю один великий - він виходить дуже повітряним і пишним.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
201
|
Добавил:
attlon
|
Дата:
20.12.2009
| « 1 2 ... 12 13 14 15 16 ... 21 22 » |
|
|
Календарь |
« Июль 2025 » |
Пн |
Вт |
Ср |
Чт |
Пт |
Сб |
Вс |
| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | |
Друзья сайта |
адрес: бухгалтерские продукты мебель портала телекоммуникации товары оборудование. |
|