Статистика |
Онлайн всего: 1 Гостей: 1 Пользователей: 0 |
|
Главная » Випічка
Інгредієнти Для тіста:
Борошно 300 грам
Цукровий пісок 200 грам
Масло вершкове 200 грам
Ванілін, сіль
розпушувач
вершки
Для начинки:
Апельсини - 1. 5-2.
Цукор 100 гр
крохмаль 1 ст. л
вершки
Спосіб приготування Тісто:
просіяти борошно
До борошні додати масло (розтоплене або терте), цукор, ванілін, сіль і розпушувач.
Змішуємо. Якщо тісто виходить сухим, то додаємо столову ложку вершків, потім ще і ще до тих пір, поки ця суміш перетвориться в нормальний, трохи липкі тісто.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
200
|
Добавил:
attlon
|
Дата:
18.12.2009
|
Інгредієнти 150 грам молочного шоколаду,
100 грам масла вершкового,
2 яйця,
250 грам цукру,
150 грам борошна,
1/2 чайної ложки соди,
1/2 чайної ложки солі,
70 грам дрібно порубленниx лесниx горіхів,
Кілька целиx половинок волоських ореxов (для прикраси).
Спосіб приготування 100 грам шоколаду (решта 50 грам залишити для прикраси) і масло розтопити на водяній бані разом, перемішати і охолодити.
Яйця добре збити з цукром, до утворення густої піни.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
202
|
Добавил:
attlon
|
Дата:
15.12.2009
|
Інгредієнти Для бісквіту:
1 стакан цукрового піску;
4 яйця;
пачки ваніліну;
200 грам борошна;
50 грам крохмалю;
1/2 пакетика розпушувача тесту;
200 грам шоколаду;
50 грам вершкового масла.
Для просочення:
1 склянка цукру;
1 склянку води;
1 ч. л. соку лимона;
1 ст. л. коньяку.
Для глазурі:
100 грамів гіркого шоколаду;
2 ст. л. сметани.
1пакетік збитих вершків (сухі);
200 мл. молока;
100 грам вишні (замор. )
Спосіб приготування Цукровий пісок збиваємо з яйцями до отримання піни.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
169
|
Добавил:
attlon
|
Дата:
11.12.2009
|
Інгредієнти листкове тісто 275 гр. 2шт, купую готове в супермаркете. Вішня з банки компот проціджений вага пр. 350-400 гр, 600гр сметани смачної можна вершки хто любить я не беру виходить рідко, цукор або пудру 200гр, трохи ванілі.
Спосіб приготування Розкласти листкове тісто порізати смужками в довжину, вони виходять розмірами пр. 4см. шіріной, виходить 6 штук, заздалегідь процідити вишню, викладаємо на смуги навряд з невеликим растояніем. Окуратно загортаємо трубочки швом вниз щоб сік не вийшов, викладаємо в розігріту духовку 200 градусів на папір для випечкі.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
390
|
Добавил:
attlon
|
Дата:
08.12.2009
|
Інгредієнти маргарин 200 г;
згущене молоко 1 банку;
яйця 2 шт;
крохмаль 1 склянка;
борошно 1 склянка;
сода (1/3 ч. л. ), гашене оцтом.
Спосіб приготування Маргарин розім'яти, перемішати всі інгредієнти, тісто не повинно бути рідким. Трохи тесту класти на підставу вафельниці, стежити, щоб вафлі не згорає.
Про рецепті Перед першим вафлі треба змастити вафельниці (обидві поверхні), потім масло не потрібно. Щоб вафлі були однаковими за кольором, стежу по годинах з секундної стрілкою.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
204
|
Добавил:
attlon
|
Дата:
02.12.2009
|
Інгредієнти борошно - 3-3,5 склянки,
масло вершкове - 60 г,
сметана - 2 ст. ложки,
цукор - 1 стакан,
ванільний цукор - 1 ч. ложка,
яйця - 2 шт,
розпушувач - 0,5-1 ч. ложка,
для крему
варене згущене молоко - 0,5 банки,
волоські горіхи - 30-50 г
харчові барвники
сік 1 сирого буряка,
сік 1 сирої моркви
Спосіб приготування Яйця збити з цукром.
Додати розм'якшене вершкове масло, сметану, ванільний цукор і ще раз збити.
Просіяне борошно змішати з розпушувачем і поступово додавати в яєчно-масляну суміш.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
237
|
Добавил:
attlon
|
Дата:
02.12.2009
|
Інгредієнти 600гр. просеянной борошна (приблизно 4 склянки)
50 гр. живих гранульованих дріжджів.
Півтора склянки теплої води.
1 ч. л цукру, дрібка солі.
2ст. ложкі рослинного масла.
100гр. нарізаних маслин.
2 столові ложки сухого орегано.
Спосіб приготування У просіяної борошні зробити ямку, всипати цукор дріжджі, пошепКи солі і влити воду перемішати і при замісі тесту додати ще 2 столові ложки рослинної олії.
Місити тісто руками до отримання однорідного колобка протягом 5-7 хвилин.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
198
|
Добавил:
attlon
|
Дата:
01.12.2009
|
Інгредієнти маннік:
1ст манки
1ст кефіру
1ст цукру
1ст борошна
1ч лож соди
1пачка маргарину
0,5 год лож солі
2-3 яйця
глазур:
1 білок
100-150гр сахар. пудри
вишня або іншу ягідку до смаку
Спосіб приготування розм'якшити маргарин, яйця збити. всі продукти змішати . 15-20 хвилин тесту постояти щоб манка набухла. випекать при температурі 150-200гр.
вишню засипала сахором
глазур: білок збити + пудра. подкрашевала соком від вишні.
тортик раезала пожер просочила сіропчіком, я змастила глазур'ю (її вийшло багато і я її пхали куди можна) поклала ягідки, накрила вершечки і прикрасила.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
181
|
Добавил:
attlon
|
Дата:
01.12.2009
|
Інгредієнти 1 кг листкового прісного тіста, 3 великі картоплини, 300-400 грибів, 1 велика цибулина, сіль, зелень, олія.
Спосіб приготування Цибулю дрібно порізати і пасерувати на рослинній олії, додати гриби і продовжити обжарювання 5-10 хвилин.
Картопля відварити, пом'яти як на пюре (тільки не додавати молоко та вершкове масло).
Гриби з цибулею з'єднати з картоплею (масло від обжарювання додати теж), добре перемішати, додати сіль, перець, зелень кропу.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
227
|
Добавил:
attlon
|
Дата:
01.12.2009
|
Інгредієнти 250г маргарину
1 ст. сахара
2 ст. мукі
1/2ч. л. соди (погасити лимоном або оцтом)
2 яйця
будь-яке варення
Спосіб приготування Розтопити в посуді маргарин, трохи остудити, додати цукор, борошно, соду, яйца. Все перемішати, тісто вийде дуже круте і рассипчатое. Отделіть від тесту 1/3 частина й забрати в морозілку. Прямо на деку розкачати з тіста, що залишився шар товщиною приблизно 0,3-0,5 см., зверху намазати варенням або джемом.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
185
|
Добавил:
attlon
|
Дата:
29.11.2009
| « 1 2 ... 13 14 15 16 17 ... 21 22 » |
|
|
Календарь |
« Июль 2025 » |
Пн |
Вт |
Ср |
Чт |
Пт |
Сб |
Вс |
| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | |
Друзья сайта |
адрес: бухгалтерские продукты мебель портала телекоммуникации товары оборудование. |
|