PickPickPick Четверг, 17.07.2025, 03:43
Приветствую Вас Гость | RSS
Мой сайт
Главная | | Регистрация | Вход
Меню сайта

Категории раздела
Випічка [211]
Випечка [4]
Салаты [115]
Новости [60]

Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 3

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » Випічка
Інгредієнти Листкове тісто 600 гр філе горбуші 1 велика цибулина 2 яйця 1 жовток (для змащування) 150 гр сиру Кріп Спосіб приготування Начинка: Рибу зварити (протягом 10-15 хвилин в підсоленій воді), пом'яти. Цибулю дрібно порізати, обсмажити Зварити яйця і натерти на крупній тертці Натерти сир на дрібній тертці Дрібно порізати кріп Тісто розкачати (у формі кола), порізати по краях (як на фото), викласти начинку шарами-риба, цибуля, яйця, сир, кріп.
Категория: Випічка | Просмотров: 166 | Добавил: attlon | Дата: 28.11.2009

Інгредієнти 4 жовтки 2 білки 1/3 ст цукру 2 ст. л. борошна 1 неповна ст. л. крохмалю 0,5 ч. л. розпушувача крем 250 сметани 1/3 банки вареного згущеного молока глазур 50 гр гіркого шоколаду 2-3 ст. л. молока 50 гр вершкового масла для просочення сироп чорносмородиновий і вода Спосіб приготування Жовтки відокремити від білків Білки збити в міцну піну Жовтки збити з цукром до білого і гладкого Додати борошно, крохмаль і розпушувач Обережно ввести збиті білки Розмазати по Протвино застеленому папером приблизно 20 * 30 Випікати 15 хвилин при 200 гр.
Категория: Випічка | Просмотров: 184 | Добавил: attlon | Дата: 25.11.2009

Інгредієнти Сир (2%) 200гр Сметана (20/%) 3 ст. л Цукор 2 ст. л Яйце Борошно 1. 5 ст. л Мак Горіхи Шоколад (порошок) Цукрова пудра Листкове тісто 500гр Спосіб приготування Сир + сметана + цукор + яйце = змішати до однорідної масси. Добавіть подрібнені горішки з маком і шоколадом (порошок). Змішати все в блендере. Еслі потрібно (загустіть мукою) Листкове тісто розморозити, розкачати в тонкі блінчікі. размазать тонким шаром пріготовленнную массу.
Категория: Випічка | Просмотров: 204 | Добавил: attlon | Дата: 21.11.2009

Інгредієнти Для тіста: 200 грам борошна, 1 яйце, 150 грам вершкового масла або маргарину, 2 чайні ложки цукру. Для начинки: 50 грам вершкового масла, по 50 грам рубленниx лесниx горіхів і волоських горіхів, 100 грам мигдалю, 50 грам цукру, 150 грам фініків, 200 мл. вершків. Спосіб приготування З вишеуказанниx продуктів пісочне замісити тісто, загорнути у фольгу і покласти на 30 хвилин у холодильник. Тим часом займемося начинкою. Розтопити вершкове масло в сковороді, висипати в сковороду ореxі і мигдаль.
Категория: Випічка | Просмотров: 183 | Добавил: attlon | Дата: 17.11.2009

Інгредієнти 2 яйця 2 ст. л цукрової пудри (і ще трохи на посипання) 200 мл молока щ. солі 75 г борошна 2 ст. л. слів. масла Спосіб приготування Білок відокремити від жовтків. Жовтки з 2 ст. л. сах. пудри збити в кремоподібну масу, влити молоко, перемішати з борошном. Прикрити, і залишити на 30 хвилин. Білки збити з 2 ст. л. цукру, щ. солі. Ввести збиті білки в яєчну масу, обережно. На сковороді розтопити 2 ст. л. вершкового масла (або спец.
Категория: Випічка | Просмотров: 177 | Добавил: attlon | Дата: 14.11.2009

Інгредієнти 5 ст. л. борошна 5 ст. л. цукру 5 ст. л. сухого молока (або дитячої суміші) 3 яйця 1/3 ч. л. гашеного соди раст. масло для випічки для начинки - варення або повидло Спосіб приготування Яйця збити з цукром. Додати борошно, сухе мооко, соду і добре перемішати. Тісто вилити на гарячий лист, змащений раст. маслом. Випекать15-20 ми. при t-ре 200 градусів. Готовий гарячий пласт намастити варенням або повидлом і акуратно згорнути рулетом.
Категория: Випічка | Просмотров: 239 | Добавил: attlon | Дата: 13.11.2009

Інгредієнти 5яіц, 200 г цукру, 1 склянка борошна, 400 гр. слівочного масла, банку сгушенного молока. Орехі, будь-які фрукти. Для просочення трохи сиропу або фруктовий сік. Спосіб приготування Жовтки збиваємо до білого кольору з 150 гр. сахара, решта 50 гр зовсім маленькими порціями поступово додаємо в холодні білки (тільки з холодильника, інакше білки не взоб'ются), б'є в густу піну. До розтертим жовтків додаємо третину білків, всипати борошно, добре вимішуємо і додаємо інші білки, обережно доводимо до однорідної маси.
Категория: Випічка | Просмотров: 161 | Добавил: attlon | Дата: 12.11.2009

Інгредієнти Тісто: 1. Борошно 500-600 гр., 2. Вода 300 мл тепла, 3. Дріжджі (типу пакмайя) 1 ст. л., 4. Сіль 1 ч. л, 5. Цукор 1 ст. л., 6. Олія оливкова (але можете взяти інше) 4 ст. л. Начинка - можете придумати свою, у мене була така: 1. Печериці заморожені 400 гр., 2. Суміш мексиканська 400 гр. (болгарський перець, морква, цибуля-порей, селера, стручкова квасоля) 3. Цибуля ріпчаста 200 гр., 4. Приправа для піцци 1 ст. л., 5. Олія соняшникова десь 50 мл.
Категория: Випічка | Просмотров: 192 | Добавил: attlon | Дата: 12.11.2009

Інгредієнти 300 Г БУДЬ ТВЕРДОГО СИРУ 200 Г слив. МАСТИЛА 3 жовтки 1 чарку горілки 1,5 скл. БОРОШНА Спосіб приготування Сир натерти на дрібній тертці. Швидко замісити тісто, дати постояти 30 хв, розкачати в палець завтовшки. Нарізати квадратиками або сформувати ковбаски.
Категория: Випічка | Просмотров: 191 | Добавил: attlon | Дата: 11.11.2009

Інгредієнти 500 г. готового листкового тіста, 500 р. винограду без кісточок, 4 ст. л. цукру, 2 ст. л. крохмалю. Спосіб приготування Виноград зняти з гілочок, вимити. Посипати виноград цукром і крохмалем, акуратно перемішати. На присипаної борошном поверхні розкачати тісто в прямоугольнік. Разрезать пласт тіста на кілька квадратів зі стороною 12 см. З двох протилежних сторонах кожного квадрата зробити поперечні надрізи шириною 1,5 см. і довжиною 4 см.
Категория: Випічка | Просмотров: 190 | Добавил: attlon | Дата: 10.11.2009

« 1 2 ... 14 15 16 17 18 ... 21 22 »
Поиск

Календарь
«  Июль 2025  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Архив записей

Друзья сайта
  • адрес: бухгалтерские продукты мебель портала телекоммуникации товары оборудование.

  • Мини-чат


    Copyright MyCorp © 2025Сделать бесплатный сайт с uCoz