Статистика |
Онлайн всего: 1 Гостей: 1 Пользователей: 0 |
|
Главная » Випічка
Інгредієнти Листкове тісто
600 гр філе горбуші
1 велика цибулина
2 яйця
1 жовток (для змащування)
150 гр сиру
Кріп
Спосіб приготування Начинка:
Рибу зварити (протягом 10-15 хвилин в підсоленій воді), пом'яти.
Цибулю дрібно порізати, обсмажити
Зварити яйця і натерти на крупній тертці
Натерти сир на дрібній тертці
Дрібно порізати кріп
Тісто розкачати (у формі кола), порізати по краях (як на фото), викласти начинку шарами-риба, цибуля, яйця, сир, кріп.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
166
|
Добавил:
attlon
|
Дата:
28.11.2009
|
Інгредієнти 4 жовтки
2 білки
1/3 ст цукру
2 ст. л. борошна
1 неповна ст. л. крохмалю
0,5 ч. л. розпушувача
крем
250 сметани
1/3 банки вареного згущеного молока
глазур
50 гр гіркого шоколаду
2-3 ст. л. молока
50 гр вершкового масла
для просочення
сироп чорносмородиновий і вода
Спосіб приготування Жовтки відокремити від білків
Білки збити в міцну піну
Жовтки збити з цукром до білого і гладкого
Додати борошно, крохмаль і розпушувач
Обережно ввести збиті білки
Розмазати по Протвино застеленому папером приблизно 20 * 30
Випікати 15 хвилин при 200 гр.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
184
|
Добавил:
attlon
|
Дата:
25.11.2009
|
Інгредієнти Сир (2%) 200гр
Сметана (20/%) 3 ст. л
Цукор 2 ст. л
Яйце
Борошно 1. 5 ст. л
Мак
Горіхи
Шоколад (порошок)
Цукрова пудра
Листкове тісто 500гр
Спосіб приготування Сир + сметана + цукор + яйце = змішати до однорідної масси. Добавіть подрібнені горішки з маком і шоколадом (порошок). Змішати все в блендере. Еслі потрібно (загустіть мукою)
Листкове тісто розморозити, розкачати в тонкі блінчікі. размазать тонким шаром пріготовленнную массу.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
204
|
Добавил:
attlon
|
Дата:
21.11.2009
|
Інгредієнти Для тіста:
200 грам борошна,
1 яйце,
150 грам вершкового масла або маргарину,
2 чайні ложки цукру.
Для начинки:
50 грам вершкового масла,
по 50 грам рубленниx лесниx горіхів і волоських горіхів,
100 грам мигдалю,
50 грам цукру,
150 грам фініків,
200 мл. вершків.
Спосіб приготування З вишеуказанниx продуктів пісочне замісити тісто, загорнути у фольгу і покласти на 30 хвилин у холодильник. Тим часом займемося начинкою.
Розтопити вершкове масло в сковороді, висипати в сковороду ореxі і мигдаль.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
183
|
Добавил:
attlon
|
Дата:
17.11.2009
|
Інгредієнти 2 яйця
2 ст. л цукрової пудри (і ще трохи на посипання)
200 мл молока
щ. солі
75 г борошна
2 ст. л. слів. масла
Спосіб приготування Білок відокремити від жовтків.
Жовтки з 2 ст. л. сах. пудри збити в кремоподібну масу, влити молоко, перемішати з борошном. Прикрити, і залишити на 30 хвилин.
Білки збити з 2 ст. л. цукру, щ. солі.
Ввести збиті білки в яєчну масу, обережно.
На сковороді розтопити 2 ст. л. вершкового масла (або спец.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
177
|
Добавил:
attlon
|
Дата:
14.11.2009
|
Інгредієнти 5 ст. л. борошна
5 ст. л. цукру
5 ст. л. сухого молока (або дитячої суміші)
3 яйця
1/3 ч. л. гашеного соди
раст. масло для випічки
для начинки - варення або повидло
Спосіб приготування Яйця збити з цукром. Додати борошно, сухе мооко, соду і добре перемішати.
Тісто вилити на гарячий лист, змащений раст. маслом. Випекать15-20 ми. при t-ре 200 градусів.
Готовий гарячий пласт намастити варенням або повидлом і акуратно згорнути рулетом.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
239
|
Добавил:
attlon
|
Дата:
13.11.2009
|
Інгредієнти 5яіц, 200 г цукру, 1 склянка борошна, 400 гр. слівочного масла, банку сгушенного молока. Орехі, будь-які фрукти. Для просочення трохи сиропу або фруктовий сік.
Спосіб приготування Жовтки збиваємо до білого кольору з 150 гр. сахара, решта 50 гр зовсім маленькими порціями поступово додаємо в холодні білки (тільки з холодильника, інакше білки не взоб'ются), б'є в густу піну. До розтертим жовтків додаємо третину білків, всипати борошно, добре вимішуємо і додаємо інші білки, обережно доводимо до однорідної маси.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
161
|
Добавил:
attlon
|
Дата:
12.11.2009
|
Інгредієнти Тісто:
1. Борошно 500-600 гр.,
2. Вода 300 мл тепла,
3. Дріжджі (типу пакмайя) 1 ст. л.,
4. Сіль 1 ч. л,
5. Цукор 1 ст. л.,
6. Олія оливкова (але можете взяти інше) 4 ст. л.
Начинка - можете придумати свою, у мене була така:
1. Печериці заморожені 400 гр.,
2. Суміш мексиканська 400 гр. (болгарський перець, морква, цибуля-порей, селера, стручкова квасоля)
3. Цибуля ріпчаста 200 гр.,
4. Приправа для піцци 1 ст. л.,
5. Олія соняшникова десь 50 мл.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
192
|
Добавил:
attlon
|
Дата:
12.11.2009
|
Інгредієнти 300 Г БУДЬ ТВЕРДОГО СИРУ
200 Г слив. МАСТИЛА
3 жовтки
1 чарку горілки
1,5 скл. БОРОШНА
Спосіб приготування Сир натерти на дрібній тертці.
Швидко замісити тісто, дати постояти 30 хв, розкачати в палець завтовшки.
Нарізати квадратиками або сформувати ковбаски.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
191
|
Добавил:
attlon
|
Дата:
11.11.2009
|
Інгредієнти 500 г. готового листкового тіста,
500 р. винограду без кісточок,
4 ст. л. цукру,
2 ст. л. крохмалю.
Спосіб приготування Виноград зняти з гілочок, вимити. Посипати виноград цукром і крохмалем, акуратно перемішати.
На присипаної борошном поверхні розкачати тісто в прямоугольнік. Разрезать пласт тіста на кілька квадратів зі стороною 12 см. З двох протилежних сторонах кожного квадрата зробити поперечні надрізи шириною 1,5 см. і довжиною 4 см.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
190
|
Добавил:
attlon
|
Дата:
10.11.2009
| « 1 2 ... 14 15 16 17 18 ... 21 22 » |
|
|
Календарь |
« Июль 2025 » |
Пн |
Вт |
Ср |
Чт |
Пт |
Сб |
Вс |
| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | |
Друзья сайта |
адрес: бухгалтерские продукты мебель портала телекоммуникации товары оборудование. |
|